За галерията

Дейности

ГАЛЕРИЙНА ДЕЙНОСТ

ГАЛЕРИЯ УНИАРТ работи, следвайки своя художествена програма. В годишната програма влизат работа с колекциите на УниАрт и проекти с временни експозиции.

 

ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ

Колекциите на галерия УниАрт са обект на постоянна и дългосрочна изследователска дейност. През 2012 г. бяха издадени каталозите „Колекция Европейска живопис – семейство Божидар Даневи“ с автор проф. д-р Ирина Генова и „Съвременна българска скулптура“ с автор д-р Анжела Данева. През академичната 2012/2013 г. се проведе семинарът „Европейска живопис в УниАрт“, воден от проф. д-р Ирина Генова.

 

НОВ ДЕТСКИ УНИВЕРСИТЕТ

НоВ дЕтСкИ уНиВеРсИтЕт на НБУ е приемник на Детски университет, който отвори врати през 2012 година. Всяка събота от 10:00 до 13:00 часа галерия УниАрт е отворена за деца на възраст от 5 до 14 години. Повече за заниманията ни с деца ще намерите тук и тук .

 

УЧИЛИЩНИ ПОСЕЩЕНИЯ

Училищните посещения в УниАрт са безплатни. Всички групи трябва да резервират своето посещение предварително. Повече за тях прочетете в прикачения файл по-долу.

 

УСЛУГИ

Организиране на събития | Репродуциране на произведения                           

За да организирате събитие е необходимо да се консултирате с координатора относно графика на галерията за желаната от Вас дата. След това попълнете Приложение 1 - бланка и условия и го предайте за подпис в Информационен отдел. Моля, оставете Вашите контакти за връзка, ако имаме въпроси.

Вижте прикачените документи по-долу.

 

Ние искаме да чуем какво мислите за УниАрт. Споделете Вашето мнение.