Изложби

Детски университет - 16 януари

Детски университет - 16 януари


 

Детски университет НБУ

 

 

 

 

 

ТЕМА:

Рисуваме с големите български художници:

ИВАН МИЛЕВ

 

 

 

 

 

16 януари, събота

 

галерия УниАрт

 

 

 

 

10:00 часа - за деца до 7-годишна възраст

11:30 часа - за деца над 7 г.

 

 

 

 

Детски университет НБУ  стартира цикъл занятия, посветени на големите български художници. На първата сбирка ще се срещнем с творчеството на Иван Милев, в чиито картини родно и чуждо, традиционно и модерно по уникален начин си подават ръка. Очакваме ви!

 

 

Всяка събота, вече четвърта година, Галерия „УниАрт“ на Нов български университет организира „Детски университет НБУ“ за всички деца на възраст от 4 до 13 години. Сред уникалните колекции на Галерия „УниАрт“, включващи произведения на старите майстори, както и такива на съвременни творци, малките студенти слушат приказки за чудната история на изкуството, учат се да гледат картини и усвояват техники на рисуване. Темата на всяко занятие е различна, а подходът – интерактивен; децата задават въпроси, рисуват, играят и учат чрез преживяване. Разчитайки на иновативни методи на обучение в университетска среда, образователното ателие цели да култивира знания и таланти и е отворено за всички!

 

Таксата за участие е 4 лв. на посещение (не е необходимо да носите материали, ние осигуряваме всичко). Докато детето Ви се забавлява и научава полезни неща, може да посетите уютни места като био-кафето или библиотеката на НБУ.